Huwelijksconferentie Getrouw(d): een investering in je huwelijk!

'Deze dag gaan wij zeker aanraden bij andere stellen. Wij hebben genoten!' Zo vertelde een van de enthousiaste deelnemers van de Huwelijksconferentie Getrouw(d) na afloop.

Zaterdag 4 oktober waren 17 stellen aanwezig in de Ichthus kerk van Soest voor de interkerkelijke Huwelijksconferentie Getrouw(d). Elke deelnemer ontving een reader met het programma, informatie over de dag, inhoudelijke artikelen, opdrachten en leuke testjes.

Allerlei thema’s waar elk getrouwd stel mee te maken heeft in het dagelijkse leven kwamen aan bod, zoals communicatie, tijd voor elkaar, seksualiteit en gezinsvorming, emotionele verbondenheid, het huwelijk als een verbond voor het leven en het thema vrouw/man naar Gods hart.

De dag begon met een korte lezing van ds. A.A.F. van de Weg over het huwelijk als verbond. Na een pauze, waarin er gelegenheid was om elkaar te spreken en te genieten van koffie en koek vervolgde het programma met verschillende workshops onder leiding van deskundige sprekers.

Tussen de middag genoten de stellen van een warm chinees buffet en was er heerlijk de tijd om ervaringen te delen, een boekentafel te bezoeken of een rondje met elkaar te wandelen.

Bij elk thema wat tijdens de workshops besproken werd, hoorden vragen en opdrachten die de deelnemers tijdens de workshop konden maken. De onderwerpen gaven veel stof tot gesprek. Na afloop hebben de deelnemers onder het genot van een warm saucijzenbroodje met elkaar na gesproken over de mooie dag.

Voor een impressie van deze dag kunt u kijken bij Beeld en geluid. Lees ook het uitgebreide verslag van de deelnemers uit de HHK van Abbenbroek.

Foto's Huwelijksconferentie Getrouw(d) oktober 2014

|