Kruispuntconferentie Huwelijk

2 november 2024 09:00 18:00
CGK Meerkerk, Tolstraat 47, Meerkerk

Kruispuntconferentie Huwelijk

Heb je trouwplannen? Of ben je nog niet zo lang geleden in het huwelijksbootje gestapt? Ongetwijfeld ben je druk met allerlei zaken. Vragen als waar je gaat wonen, hoe je de bruiloft organiseert, etc. houden je bezig. Maar wat nog veel belangrijker is, is een goede inhoudelijke voorbereiding op het huwelijk zelf! Daarom organiseert het LCJ de landelijke Kruispuntconferenties Huwelijk. Op verzoek en bij voldoende animo organiseren we de conferentie ook plaatselijk.

We bieden een boeiend en afwisselend programma en denken onder leiding van deskundige sprekers na over: wat zegt de Bijbel onder andere over huwelijk, gezin en opvoeding? De maatschappelijke visie hierop staat meestal haaks op de Bijbel. Hoe sta je daar als man en vrouw in? En wat te denken van de communicatie tussen man en vrouw? Welke verschillen zijn er tussen de manier waarop man en vrouw elkaar iets vertellen? Een communicatiedeskundige zal hier alles over vertellen! Ook hebben we nadrukkelijk aandacht voor vragen rondom (het beleven van) seksualiteit.

Tijdens en na de maaltijden - 's middags is er een uitgebreid chinees buffet - is er alle gelegenheid om ontspannen met elkaar te praten. Ga naar de event website voor meer info en om je aan te melden. Na afloop wordt daar ook een terugblik met de foto's geplaatst en kun je de evaluatie invullen.

Agenda