Arie van Vliet

Fondsenwerver

Arie van Vliet

Oost west, thuis best, zo luidt het spreekwoord. Wat dat betreft is het een voordeel dat we bij het LCJ vanuit huis werken. Ik ben Arie van Vliet, in 1983 geboren in het westen van het land. In 2008 ben ik getrouwd met mijn vrouw Willeke. Samen hebben we 5 kinderen gekregen. We wonen aan de rand van de prachtige Veluwe. Ik vind het dan ook heerlijk om na een dag werken of in het weekend met het gezin de natuur in te gaan.

Als vader van een opgroeiend gezin weet ik hoe belangrijk en mooi het is om samen met je kinderen bezig te zijn met Gods Woord. Om hen te brengen aan de voeten van de Heere Jezus. Het is daarom ook een voorrecht dat ik mag werken bij een organisatie die op allerlei manieren de Boodschap van het Evangelie mag verbreiden onder kinderen en jongeren. Samen met een team van fijne en bevlogen collega’s mogen we, vanuit het Woord van God, met ons werk iets goeds betekenen voor onze kinderen, jongeren en daarachter de gezinnen en onze kerken.

Na een aantal commerciële functies in het bedrijfsleven ben ik in 2017 bij het LCJ terecht gekomen. Als fondsenwerver mag ik mensen enthousiast maken om ons kinder- en jongerenwerk te steunen. Het is prachtig om te luisteren naar de verhalen van anderen en te ervaren dat er een gezamenlijk verlangen is dat kinderen en jongeren tot geloof in Christus komen. Ik vind het waardevol om met ondernemers in gesprek te gaan over de noodzaak en het belang van ons jongerenwerk. Om vervolgens te zoeken naar mogelijkheden voor hun betrokkenheid hierbij. Hoe mooi is het om op deze manier te mogen investeren in Gods Koninkrijk vanuit eeuwigheidsperspectief en op die manier handen en voeten te geven aan het ‘geen schatten te verzamelen op aarde, maar in de hemel’.

"Juist ook in deze tijd is het meer dan ooit nodig dat we samen optrekken in het werk onder kinderen en jongeren. In afhankelijkheid, biddend om Zijn zegen.''

“Juist ook in deze tijd is het meer dan ooit nodig dat we samen optrekken in het werk onder kinderen en jongeren. In afhankelijkheid, biddend om Zijn zegen. In de wetenschap dat het leiden van kinderen en jongeren tot Jezus het mooiste werk is dat er is.”
Het geeft mij veel energie en voldoening als ik zie dat mensen vanuit die ‘hartsbetrokkenheid’ ons werk willen steunen.

Ik ben dankbaar dat ik op deze manier dienstbaar mag zijn in Gods Koninkrijk. Het is mijn verlangen en gebed dat ons werk er aan zal bijdragen dat kinderen en jongeren gaan zien op Jezus, Hem leren kennen als hun Zaligmaker en voor Hem gaan leven.

Team