Karin Brandwijk

Administratie

Zo lang ik me al kan herinneren, ben ik verbonden aan het LCJ. Gekscherend word ik ook wel eens de ‘moeder van het LCJ’ genoemd.

Mijn naam is Karin Brandwijk. Ik ben getrouwd met Dick en woon in Sliedrecht, een paar honderd meter van onze LCJ ruimte vandaan. Zeker met mijn functie is dat ideaal! Dick en ik hebben vier kinderen gekregen waarvan er inmiddels drie getrouwd zijn. Ook zijn we gezegend met twee kleinkinderen.

Ik ben lang geleden als vrijwilliger bij het LCJ begonnen. Sinds 1 maart 2007 ben ik parttime in dienst van het LCJ. Na heel wat dienstjaren bij het LCJ werk ik nog steeds met hart en ziel voor deze organisatie. Binnen het LCJ ben ik verantwoordelijk voor de administratie, het relatiebeheer, de donateurs, het archiefbeheer en het verwerken van de inkomende en de uitgaande post.

''Generaties komen en gaan, maar Zijn Woord houdt stand.''

Ik hoop dat het vele werk dat gedaan mag worden onder kinderen, jongeren, opvoeders en ambtsdragers tot rijke zegen zal zijn. Generaties komen en gaan, maar Zijn Woord houdt stand. Ik hoop op mijn eigen plek onder deze generatie van betekenis te kunnen zijn tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk.

Team