Samen op weg naar het kruis

Gezinspakket

19 januari 2021

Gezinspakket Samen op weg naar het kruis

Evangeliestek heeft een pakket ontwikkeld om samen stil te staan bij de lijdenstijd, Goede Vrijdag en Pasen. De primaire doelgroep van het pakket is gezinnen met kinderen, maar het is ook goed te gebruiken door volwassenen.

Met dit pakket gaan we op weg naar het kruis, achter Jezus aan. We richten ons op het kruis(dragen) van de Heere Jezus, maar ook op wat dat voor onszelf betekent. Daarbij staat de geschiedenis van de rijke jongeling centraal. In deze geschiedenis blijkt wat het echte kruisdragen inhoudt. Het is alles van jezelf verliezen, om Hem alleen over te houden en te volgen. Dat brengt strijd en verdrukking met zich mee. Maar wie volhardt tot het einde, zal zalig worden.

Een verzamelalbum met blanco pagina’s vormt de basis van dit pakket. Als gezin kunt u samen een album vullen. Voor iedere lijdensweek is er een tekstkaart met daarbij behorend een stuk uitleg en een albumopdracht. Ook is er voor iedere week een DIY die tijdens een gezinsmoment kan worden gemaakt. Er is ook een bijbelleesrooster met verwerkingsvragen voor alle dagen toegevoegd. De zevende lijdensweek heeft voor iedere dag een uitgebreidere uitleg en een albumopdracht. Het album is in te zetten op een manier die bij het gezin past. Materialen voor de DIY’s zijn bijgevoegd, evenals prachtige themastickers en een aftelposter.

Naast het gezinspakket is er ook een uitdeelplaat om een kijkdoos te maken beschikbaar. Hiervan is er één toegevoegd aan het pakket, maar deze is ook los te bestellen. Deze plaat bevat het verhaal van Goede Vrijdag en Pasen dat op eenvoudige wijze wordt verteld. De plaat is geschikt voor evangelisatiedoeleinden.

Van het pakket is een SV en een HSV variant beschikbaar. De kosten voor het pakket bedragen €16,50 en het kan als brievenbuspakket worden verzonden.

Een extra album met stickers (voor als u er meer in het gezin wilt gebruiken) kan bij aankoop van het complete pakket worden bijbesteld voor €4,95. De uitdeelplaat is beschikbaar voor €0,75 per stuk. Bekijk de producten in de webshop via onderstaande buttons.

Nieuws