Wil jij een lichtje zijn?

10 september 2021

Evangeliestek brengt nieuw Halloweenproduct uit

Halloween gaat over donker en dood, de duisternis. Toch wordt dit feest ook in Nederland steeds populairder. Kijken we ervan op, of vinden we het normaal als straten versierd zijn met spoken, zombies, skeletten en bloed? Wat geven we onze kinderen mee in deze tijd? Sommige kinderen vinden het eng, terwijl anderen zich er misschien wel tot aangetrokken voelen.

Met dit product wil Evangeliestek enerzijds kinderen waarschuwen voor de gevaren van Halloween en anderzijds is het ons verlangen dat ze zullen weten dat Jezus sterker is dan alle duistere machten, dat Hij tegenover het donkere, enge van Halloween staat, als het Licht en het Leven. Om deze reden hebben we weer nieuw materiaal ontwikkeld.

Het nieuwe materiaal kent twee varianten. De ene speciaal voor evangelisatiedoeleinden. De andere voor kerkelijke kinderen waar dieper wordt ingegaan op de betekenis van Halloween, maar ook wat de Bijbel hierover zegt. Naast deze uitleg bevat het materiaal een drietal theelichtjes, die wanneer het stappenplan gevolgd is, de boodschap van het Licht zullen laten zien. Dit alles zit in een handzaam ansichtkaartformaat verpakt, klaar om uit te delen.

Mooi om zo onze lichtjes aan te steken en de boodschap van het Licht te zien verschijnen.
Wil jij ook een lichtje zijn?

Terug naar de lijst