Fotoverslag 24-uursmarathon

4 mei 2021

Geld inzamelen voor de Landelijke Actie bleek door het coronavirus geen gemakkelijke opgave te zijn. Daarom organiseerden we van vrijdag 30 april tot zaterdag 1 mei de 24uursmarathon. Met een prachtig team van vele vrijwilligers en meer dan 20 verenigingen, werd deze marathon een groot succes!

Vanuit de studio van TWR werd deze marathon 24 uur lang uitgezonden. Met leuke, wisselende programmaonderdelen, zoals een live-cooking, interviews met personen die dicht bij het LCJ en TWR staan, vragenuurtjes, panelgesprekken met onder andere de RMU en leuke prijsvragen was het een groot succes.

Maar dat niet alleen, ook de camper die 24 uur lang rondreed door Nederland, was een blikvanger. Op zoek naar prachtige verhalen bezochten Willem Kok en Karin Brandwijk 15 gemeenten. Zo kwamen ze langs onder andere CGK Katwijk waar er een interview werd gehouden met dominee Kempeneers op de Boulevard en de JV van Rijnsburg 24000 stappen zette op het strand.

Uiteindelijk heeft de actie een voorlopige bedrag van €48.000,- opgeleverd. Daarbij komt ook nog de genereuze gift van Bouwmaatschappij Merwestreek van €30.000,-. De totale voorlopige opbrengst komt zo op €78.000,-. Na de Heere danken we iedereen hartelijk voor de gegeven giften!

De livestream en diverse filmpjes zijn terug te kijken op ons Youtubekanaal. Neem snel nog een kijkje!

Terug naar de lijst