'Hé, ga je mee op reis?'

Terugblik Kinderappel -12

15 april 2024

'Hé, ga je mee op reis?' – terugblik Kinderappel -12

‘Hé, ga je mee op reis?’ Op Urk mochten zo’n vierhonderd kinderen en leidinggevenden dit jaar over de zendingsreizen van Paulus horen, met als spreker ds. H. Korving. In Sliedrecht mocht ds. A. Voorwinden deze boodschap aan zo’n zevenhonderdvijftig mensen meegeven: "Ga je op reis, net als Paulus, om anderen te vertellen wie de Heere is?".

Met elkaar dachten we daar ook zingend over na aan de hand van de tekst uit Mattheüs 28: "Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat ik u geboden heb, in acht te nemen." Als we het spannend of lastig vinden om te vertellen over wie God is, dan is daar ook de belofte die volgt: "En zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld. Amen."

Na dit samen zingen en luisteren, gingen de kinderen van groep 3-5 aan de slag met het maken van een bootje dat écht kan varen. De kinderen van groep 6-8 gingen zelf op reis! Tijdens de speurtocht kwamen ze langs de landen die Paulus op zijn zendingsreizen heeft bezocht.

Na deze ochtend gaat ieder weer naar zijn eigen plek. We hopen en bidden dat kinderen én leidinggevenden samen op reis achter Jezus aan mogen en blijven gaan!

Terugkijken

Hier kun je de opname van het Kinderappel in Sliedrecht terugkijken.

Foto's Kinderappel 2024 | Urk

Foto's Kinderappel 2024 | Sliedrecht

Terug naar de lijst