13 januari 2022

Evangeliestek brengt gezinspakket ‘Reisgids naar Pasen’ uit

Ook dit voorjaar brengt Evangeliestek een nieuw gezinspakket uit om samen toe te leven naar Pasen. Met dit pakket maken we een reis langs verschillende steden op weg naar het kruis op Golgotha en zelfs nog verder, tot aan het lege graf op paasmorgen. Onderweg ontdekken we hoe God de eeuwen door Zijn route uitstippelt. De Heere Jezus wilde lijden en sterven om ons, alleen door genade, een goede eindbestemming te kunnen geven. Door Zijn opstanding is dat mogelijk. Hij leeft en geeft leven!

Het pakket bevat alles wat nodig is om met het gezin deze reis te maken. Iedere week staat er een stad met bijbehorend symbool centraal. Er is een bijbelleesrooster met een korte overdenking voor iedere dag. Ook zijn er allerlei verschillende gezinsmomenten rondom de weekthema's. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

In het pakket zit ook een kaart met een DIY-paashanger. Op deze kaart staat aan de binnenzijde op eenvoudig wijze het verhaal van Pasen. De kaart is ook erg geschikt als uitdeelplaat voor evangelisatiemomenten.

Het pakket kost €16,50 en kan als brievenbuspakket worden verzonden. Eén paashanger is toegevoegd aan het pakket, maar is ook los bij te bestellen voor €0,80. Beide zijn te bestellen in de webshop van Evangeliestek.

Terug naar de lijst