Trouwplannen of net getrouwd?

Kruispuntconferentie Huwelijk

27 september 2023

Meld je nu aan voor de Kruispuntconferentie Huwelijk!

Hebben jullie trouwplannen? Of zijn jullie nog niet zo lang geleden in het huwelijksbootje gestapt? Ongetwijfeld zijn jullie druk met allerlei zaken. Vragen als waar jullie gaan wonen, hoe jullie de bruiloft organiseren, etc. houden jullie bezig. Maar wat nog veel belangrijker is, is een goede inhoudelijke voorbereiding op het huwelijk zelf!

Daarom organiseren we D.V. zaterdag 4 november 2023 de landelijke Kruispuntconferentie Huwelijk in de CGK van Meerkerk (Tolstraat 47). De bijbelse visie op het huwelijk, communicatie in je relatie, seksualiteit en tijd voor elkaar zijn enkele thema’s die we deze dag hopen te bespreken. Onze sprekers voor deze dag zijn ds. P.W.J. Van der Toorn, Mathijs Voskuil en Marieke Griffioen. We nodigen alle pasgetrouwden en stellen met trouwplannen van harte uit op deze conferentie.

Behoor je niet tot de doelgroep, maar ken je wel stellen die hiertoe behoren? Attendeer hen dan op deze conferentie! Meer informatie over de conferentie is te vinden op www.kruispuntconferenties.nl/huwelijk, via deze website kun je je ook aanmelden!

Terug naar de lijst